Topchef kookt op de Emmer warenmarkt

EMMEN - Vrijdag 25 september komt Ronald Everts koken op de Warenmarkt in Emmen. Ronald heeft meegedaan aan het TV programma Topchef en staat bekend als "Cooking Ron "Met zijn jarenlang ervaring in diverse top restaurants en tevens eigen kook bedrijf gaat Ronald aan de slag op de markt. De vismarkt krijgt de primeur van deze kook demonstratie. In deze gezellige hoek op de markt staan de bekende visboeren.

De grootste en gezelligste markt van Drenthe

Nieuwsbrief

25 september - Warenmarkt - Topchef

Ziegerink Vishandel , Gebroeders Lindeman en de Emmer Vishandel staan gezamenlijk bij elkaar met elk hun kwaliteiten en specialiteiten. Op vrijdag 25 september bieden ze elk hun haring aan. Kok Ronald gaat daar lekkere hapjes van maken. Deze hapjes kunt u gratis komen proeven ! Kom dus gezellig naar de markt en geniet van dit culinaire cadeautje aangeboden door de warenmarkt.

De biologische groente wordt geleverd door Villa Sterrebos , de kruiden door Megro en brood door bakker Hofstede. Ronald mag zijn messen laten slijpen bij Slijpbedrijf Assink zodat ze vlijmscherp zijn ! Het recept is reeds te vinden op de website en Facebook pagina.

Foto; Richard Broekhuijzen.

Proef de Markt

Kijk op de site ( www.marktemmen.nl) of Facebook ( www.facebook.com/marktemmen.nl ) voor meer info.

Aanbiedingen voor a.s. vrijdag Print Kortingsbonnen

Kijk voor nog meer aanbiedingen op de site, daar kunt u de bonnen ook inktvriendelijk printen.

Volg Markt Emmen nu ook op twitter en Facebook

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda