Rommel en kleinveemarkt tijdens feestweek op 't Amsterdamseveld

ERICA - Traditiegetrouw start het feestweekend op 7 en 8 september aanstaandemet de welbekende rommel- en kleinveemarkt aan de Berkenlaan bij het Griendtsveenpark. Vanaf 09:00 uur kunt u hier de mooiste waren bemachtigen, welke verkocht worden door de buurtbewoners en door mensen afkomstig uit geheel Drenthe. Mocht u een standplaats willen hebben dan kan dit natuurlijk, kosten zijn 6 euro. Bij de stand van de buurtvereniging is het weer mogelijk om mooie prijzen te winnen bij het bierpul schuiven of bij het envelop trekken. We hopen dat het weer een zonnige dag gaat worden zodat we weer velen van u mogen begroeten.

Zaterdagavond Feestavond
Zaterdagavond vanaf 21:00 uur wordt de feesttent bij café Munneke weer volledig op z’n kop gezet. Voor de derde keer komt de mega-allround band Finally. Vorig jaar hebben ze bewezen dat ze werkelijk bij iedereen de voetjes van de vloer kunnen krijgen. Onderstaande promotie tekst van deze band klopt dan ook als een bus. Kom het allemaal beleven op zaterdagavond 7 september de entree is gratis.

‘Al meer dan 10 jaar lang is Finally de top allround coverband uit Drenthe / Overijssel die door haar veelzijdige en dansbare repertoire garant staat voor een geslaagde muzikale happening op elk feest! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfs- of personeelsfeest of openbaar evenement zoals dorpsfeest, braderie e.d., Finally bezorgt het publiek altijd een onvergetelijke avond! Finally, dé allround coverband voor uw feest!’

Finally bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten, die van elk feest een succes willen maken! Ze spelen allemaal met plezier en stralen dat ook uit naar het publiek. Ze weten hun enthousiasme over te brengen d.m.v. een afwisselend repertoire met ludieke acts en verkleedpartijen. Dit gecombineerd met een professionele geluids- en lichtinstallatie, bediend door de geluidsman in de zaal, maakt het plaatje helemaal compleet

Zondagmiddag 8 September Ierse middag

Dit jaar hebben we i.p.v. een zondagmiddag in juni de zondagmiddag van het feestweekend omgetoverd tot Ierse middag. Speciaal voor deze middag hebben we de band Assassenachs uitgenodigd om het legendarische optreden dat ze in 2016 bij ons hebben gegeven te evenaren. De mensen die bij deze middag aanwezig waren, weten precies waar het overgaat.

Mocht je er niet bij zijn geweest, kom dan zondagmiddag 8 september naar de feesttent. Het beloofd een middag vol folklore muziek te worden. Vanaf 15:00 uur bent u van harte welkom er is geen entree en we zorgen voor een gezellige barbecue.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda