MARKTEN

Asperges op de Markt!

EMMEN - Het witte goud is nu nog volop verkrijgbaar op de Markt in Emmen. Bij de groente kramen en bij Aspergeboerderij Sandur. Vrijdag 19 mei zal een speciale demonstratie plaatsvinden van een asperge snijmachine. Een prachtig schouwspel! De overige "culinaire "marktkooplui kunnen u perfect adviseren hoe u het beste de asperges kunt combineren met andere gerechten.
Reageer!

Standwerkersconcours in Emmen!

EMMEN - Op vrijdag 12 mei zal op de Warenmarkt in Emmen een officieel standwerkers concours gehouden worden. De CVAH afdeling Standwerkers organiseert in heel Nederland deze bijzondere " verkoop " kampioenschappen.
Reageer!

Grote voorjaarsmarkt bij Nabershof

EMMEN - Voor het eerst in haar bestaan organiseert de Drentse vereniging “’t Volk van Grada”, een grote voorjaarsmarkt bij haar boerderij, de Nabershof, aan het Noordeind in Emmen.
Reageer!

Grote voorjaarsmarkt bij Nabershof. 30 april a.s.

EMMEN - Voor het eerst in haar bestaan organiseert de Drentse vereniging “’t Volk van Grada”, een grote voorjaarsmarkt bij haar boerderij, de Nabershof, aan het Noordeind in Emmen. De markt zal plaats vinden op zondag 30 april, gelijk met de koopzondag in Emmen, van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Reageer!

Markt Emmen - Nieuwsbrief - www.marktemmen.nl

Vrijdag 21 april hebben de schoolkinderen de Koningsspelen op het programma staan en daarna start de Meivakantie voor de basisscholen in onze regio. Een begin van een gezellige periode!. We verklappen alvast een klein beetje :
Reageer!

Zondag 14 Mei is het weer Moederdag.

EMMEN - Een goede reden voor de Warenmarkt in Emmen om eens flink uit te pakken! De moeders mogen wel een keer flink verwend worden , vinden de kooplui van de Markt. Iedere week staan er meer dan 100 kramen op de Markt in Emmen en mag de Markt rekenen op vele trouwe bezoekers.
Reageer!

Goede vrijdag op de Emmer markt

EMMEN - Een van de drukste en gezelligste vrijdagen van het jaar staat voor de deur. Op vrijdag 14 april zijn heel veel mensen vrij en komen dan lekker boodschappen doen op de markt. Vanaf 08:00 uur staan de kooplui klaar om de klanten te helpen.
Reageer!

Goede vrijdag Warenmarkt

EMMEN - Op vrijdag 14 april is het Goede Vrijdag en zijn veel mensen vrij voor het Paas weekeinde. Een heerlijk moment om de boodschappen te doen op de weekmarkt in het centrum van Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda