Grootste stoffenmarkt van Noord Nederland in de spotlights.

EMMEN - In de herfstvakantie op vrijdag 17 oktober staat de grootste stoffenmarkt van Noord Nederland in de spotlights. De stoffen en wol kramen hebben de nieuwste collecties in huis en willen graag aan de klanten laten zien wat je hier allemaal mee kan doen.


De stoffenmarkt in Emmen is nu gevestigd bij de fietsgarage , Wilhelminastraat , daar komen tafels tussen te staan waar vrijdag 17 oktober een naai & brei demonstratie zal plaatsvinden.

Deze demo wordt verzorgd door twee lokale bedrijven , Vos Naaimachines en Fancy Arts. Vos naaimachines laat u graag kennis maken met “Het Nieuwe Naaien". De moderne naaimachines zijn aangepast aan de eisen van de man of vrouw, zodat deze eenvoudig en met veel plezier kunnen worden gebruikt voor het maken of verstellen van kleding of voor het borduren en quilten van allerhande stoffen.

Fancy Arts is een gezellige winkel aan de Wilhelminastraat. Fancy Arts is gespecialiseerd in stoffen , fournituren en hobbymaterialen. Ook reparatie en een stomerij service behoort tot de activiteiten. Steeds meer mensen en ook kinderen , ontdekken hoe leuk breien is ! Je eigen muts of sjaal breien , in een kleur en patroon die je zelf hebt uitgekozen .

Op de markt in Emmen vind je een groot aanbod in stoffen , fournituren , gordijnen , kleden en nog veel meer . Kom in de vakantie naar de markt in Emmen en kom kijken ( of meedoen ) met de naai & brei demo!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda