Drumconcert Rolf Timmer bij Busscherdrums was top!

KLAZIENAVEEN - Vrijdag 27 maart was het drum-concert van Rolf Timmer gewoon helemaal te gek. Het publiek, ca. 100 mensen was verbaasd, ontroerd en gepakt door de muzikale en visuele act. Het concert was georganiseerd door Harrie Timmer van Academie Mercuur, vader van Rolf en Henk Busscher van Busscherdrums uit Klazienaveen. Rolf vierde met dit concert zâ

WAT TALENT, DOORZETTINGSVERMOGEN EN COACHING KAN DOEN VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING!
De muzikale gaven van Rolf werden al snel duidelijk tijdens de eerste lessen bij Busscherdrums in Klazienaveen, nu 25 jaar geleden. De eerste les was heel bijzonder. Rolf kon de trommels in die eerste periode niet zelfstandig raken. Dat was dus echt even zweten voor docent Henk Busscher. Nu, na enorme inzet en doorzettingsvermogen van Rolf zelf en Henk, hebben we vanaf november 2014 toegewerkt naar het drumconcert van afgelopen vrijdag 27 maart.

Tijdens deze 25 jaar drumlessen was het een unieke samenwerking en coaching tussen de altijd positieve Rolf en Henk. Muziek maakt slim blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Het is ongelofelijk wat Rolf aan ingewikkelde muziekstukken kan lezen en spelen. Het gevoel voor timing en swing (talent) is geweldig ontwikkeld.

De motoriek die je voor het bespelen van drums moet ontwikkelen heeft m.i. duidelijk aangetoond dat deze training ook voor het normale bewegen een bijzonder positieve bijdrage heeft geleverd. Rolf is er o.a. beter door gaan lopen. Maar ook zijn handen kunnen bijvoorbeeld nu een rimclick spelen. Bovenal is het plezier van muziek maken niet in woorden uit te drukken. Dat gevoel is geweldig!

Het concert was voor zowel publiek, ouders, Henk Busscher en natuurlijk Rolf zelf een onvergetelijke ervaring en happening.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda