Ancora komt optreden met nieuw album bij de CD hal Ruine op de Emmer markt

EMMEN - Op vrijdag 29 mei 2015 om 11.00 uur komt de groep Ancora naar de weekmarkt in Emmen, bij de CD Hal kraam om hun nieuwe album Voorbij De Horizon te signeren, op de dag van uitkomst. De groep verzorgt tevens een kort live optreden op de markt.

Er geldt deze dag ook een SPECIALE CD HAL Actie, bij aankoop van het nieuwe album ontvangt u gratis een exclusief logboek van Ancora.

Bijna twee jaar geleden verraste de groep iedereen door met hun debuutalbum Vrij Als De Wind vanuit het niets op nummer één binnen te komen in de Album Top 100. Aangezien de groep bij het debuutalbum een volwaardige dvd had toegevoegd met daarop fraaie clips van alle tracks van het album, was hier sprake van een unicum: een nummer één entry van een debuutalbum-met-dvd.

Ancora ziet kans om uniek te blijven, want het nieuwe album Voorbij De Horizon wordt eveneens vergezeld van een dvd met daarop schitterende videoclips van alle nummers. Qua sound is er aan de succesformule van Ancora vrijwel niet gesleuteld. De basis is ongewijzigd: een aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop. Met muzikale bijdragen van o.a. meesterviolist Joost van Es (Within Temptation/Ilse DeLange), Jaap Kwakman (3J’s) op mandoline en Marcel Visser (Jan Smit, Nick& Simon) op gitaar.
www.ancora.nu
www.cdhal.nl

Vrijdag 29 mei 2015 BIJ CD HAL KRAAM OP DE WEEKMARKT EMMEN (tussen de dierentuin en de Hema)
AANVANG: 11.00 uur

Bijgaand de link van de albumtrailer van Ancora:
https://www.youtube.com/watch?v=cZ3lVrJ0B9Y

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda