“Gooi maar in m´n Pet Festival” nagenoeg volgeboekt.

EMMEN - De 16e editie van het


Inmiddels zijn er meer dan 40 aanmeldingen uit alle delen van het land. Het “Gooi maar in m’n Pet Festival” is dan ook uitgegroeid tot een festival met landelijke bekendheid. Het hele centrum van Emmen wordt gebruikt en net als vorig jaar wordt ook het nieuwe Raadhuisplein weer toegevoegd als locatie.

De aanmeldingen zijn evenals vorig jaar weer erg divers. Zo zijn er deelnemers in elke leeftijdscategorie. De instrumenten verschillen van harp tot accordeon tot percussie op olievaten, bezemstelen en vuilcontainers.De nadruk zal liggen op niet-versterkte en creatieve acts, kortom: straatwaardigheid. Dit thema zal zeker terugkomen in de selectie, die binnenkort plaatsvindt. Tevens neemt de jury de straatwaardigheid mee in de beoordeling van de acts.

Zoals elk jaar zijn er weer prijzen te winnen voor de deelnemers. Deze zullen nog bekend worden gemaakt. Het festival vindt plaats in het gehele centrum van Emmen op koopzondag 28 augustus van 13.00 tot 17:00 uur en wordt afgesloten met een finale en prijsuitreiking in de muziekkoepel op het Marktplein.

Belangrijke mededeling voor de bezoekers: denk aan veel, héél veel kleingeld! Een aantal acts schenken hun opbrengst aan een goed doel en zullen dit ook promoten. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wil jij in aanmerking komen voor de selectie? Ga naar: www.gitareon.nl (klik logo straatmuzikantenfestival). www.emmencentrum.nl
info@emmencentrum.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda