Vlaanderen (Kian Derry) en Drenthe (Monique Heegen) in Duet

De Vlaamse zanger Kian Derry komt al heel wat jaren in de studio van producer Martin Sterken in Valthermond voor zijn muziekprodukties. Vorig jaar zomer was hij daar om zijn laatste liedjes voor zijn nieuwe albumop te nemen.

Ook stond er een duet met een zangeres op de planning maar helaas liet deze het op het laatste moment afweten. Omdat Kian heel graag een duet met een Nederlandse zangeres op zijn album wilde kwam Martin met het idee om Monique Heegen te bellen. De Emmense zangeres die wel houdt van spontane uitspattingen had op dat moment een vrije agenda en stond binnen een half uurtje in de studio. Kian en Monique kenden elkaar niet maar het klikte meteen tussen de spontane Drentse zangeres en de vrolijke Vlaam.

Er was een tekst maar nog geen melodie, echter Martin toverde binnen een mum van tijd een compleet arrangement uit zijn muzikale vingers. Binnen 3 uur was “Ik zal op je wachten” een feit en kwam het spontane duet onverwacht als nummer 6 op het album met de toepasselijke titel “Onverwacht”. Het album is vorig jaar oktober gelanceerd en tijdens de promotie bleek dat juist nr 6 veel sympathie won van de muziekstations.

Zonde om hier niets mee te doen en daarom is besloten om het liedje als digitale single uit te brengen. De videoclip van dit bijzondere duet is te bewonderen via Youtube.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda