Dinsdag 2 mei gaat de Young Business Award 2017 verder met de tweede halve finale in theater De Tamboer. Het bezoeken van de hal

HOOGEVEEN - Dinsdag 2 mei gaat de Young Business Award 2017 verder met de tweede halve finale in theater De Tamboer. Het bezoeken van de halve finale is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Laat u uzelf uitdagen door de meest innovatieve startups van Nederland?


Presentator Tom Coronel (bekend van de Dakar Rally) neemt u in theater De Tamboer mee in de race wie de ‘meest veelbelovende startup van Nederland’ gaat worden. De zes startups: 'Watermelon Messenger, Inkless, Media Distillery, plugify, CC Diagnostics en Storage Share' strijden hier om twee finale-tickets die toegang geven tot de finale van de Young Business Award in het Atlas Theater.

Het wordt een race tegen de klok, waarin elke halvefinalist slechts zestig seconden de tijd heeft om u met een elevator pitch te overtuigen van zijn of haar startup. Na de pitch krijgt elke startup acht minuten de tijd om zoveel mogelijk kritische vragen van de jury (én van u als publiek) te beantwoorden. Twee van de zes startups rijden huiswaarts met een finale-ticket.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda