Drents muziektalent op Bevrijdingsfestival

ASSEN - Het Bevrijdingsfestival Drenthe biedt dit jaar veel Drentse talenten een podium. In totaal staan er 31 regionale acts geprogrammeerd. De bands, singer-songwriters en djâ


Op de Sena Performers stage staan Rik Vinke en band uit Schoonebeek, singer-songwriter Timo de Jong en band uit Meppel, de bands Loop Alley, Blackbriar, Jooz uit Assen en rapper Haas uit Meppel. De acts op dit podium spelen elk een half uur als er op het hoofdpodium gewisseld wordt tussen de landelijk bekende acts.

Op de Aviko Heroes stage presenteren zich 19 acts. Dit zijn jonge talentvolle popacts die deelnemen aan het coachingsprogramma Popsport, de Talenten voor Gastvrijheid en de winnaars van de Kunstbende Drenthe, categorie muziek. Op de Dance stage staan de winnaars van de Kunstbende, categorie DJ en de drie dj-producers die zich via de wedstrijd Freedom Dance geselecteerd hebben. Dj Robbert Hagedoorn, RemQ en Miguell Kaidel wisten 15 april de podiumplekken voor het Bevrijdingsfestival binnen te halen.

Het Bevrijdingsfestival Drenthe vindt op vrijdag 5 mei plaats aan de Baggelhuizerplas in Assen en begint om 11.00 uur. Op het Bevrijdingsfestival wordt ook dit jaar stilgestaan bij het begrip vrijheid. Meer info www.bevrijdingsfestivaldrenthe.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda