Piratenfeest Emmer Compascuum weer super goed

EMMER COMPASCUUM - Het grote piratenfeest dat jaarlijks in Emmer Compascuum plaatsvindt kende ook afgelopen zaterdag weer een groot succes. Een bomvolle tent zorgde voor veel sfeer bij de optredens van Dana Winner, Jannes, The Classics, Henk Wijngaard en IJssel Duo.


Een programma waar je trots op kunt zijn. Iedereen ging uit zijn dak bij zijn of haar favoriet. De oudere garde kwam vooral voor The Classics met onder anderen hun tophit Lady of Spain en wat te denken van Henk Wijngaard. De Vlam in de Pijp was er bijna letterlijk, maar ook het optreden van Dana Winner met onder anderen haar hit Westenwiind was voortreffelijk.

Natuurlijk kwam het slotakkoord weer van de koning der Pit=raten en dat is en blijft altijd Jannes. De stichting Artiesten Gala Emmer Compascuum mag samen met alle vrijwilligers weer trots op zijn om dit te mogen organiseren. Natuurlijk waren er ook weer de dagen hieraan voorafgaande met de speciale kindermiddag en het grote Darttoernooi dat voor de derde keer op rij werd gewonnen door Jan Dekker.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda