Waylon hoofdact op Ruma Live festival

NIEUW SCHOONEBEEK - Rumah Live is een vrijwilligers organisatie dat jaarlijks elke zomer een 2-daags feest organiseert in het kleine grensdorp Nieuw Schoonebeek. Het evenement wordt op een zaterdag en zondag georganiseerd, waarbij zaterdags steevast muzikale grootheden het podium betreden en zondags in het teken van een gezellig familiefeest staat.

In het verleden hebben op het Rumah Live festival verschillende bands hun kunsten vertoond en ook dit jaar is een mooi programma samengesteld op zaterdag 24 juni 2017.

Vanaf 19.30 uur wordt op het podium op sportpark :De Gruinte” in Nieuw Schoonebeek voor jong en oud weer het jaarlijkse festival Rumah Live gehouden. In het voorprogramma van dit door jeugdsoos Remuh Pemuda georganiseerde festival staat de band “Toycar Taxi” op het programma. De hoofdact op de leader is niemand minder dan Waylon met zijn band. Na het optreden van Waylon gaan “The Springsteen Experience” voor de afsluiting. Voor dit festival zijn nog toegangskaarten á 23.50 euro verkrijgbaar bij cafetaria De Spinde of kunnen geserveerd worden via www. Rumahlive.nl. Op dit moment zijn ongeveer 80% van de beschikbare toegangskaarten verkocht, dus wacht niet te lang.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda