Retropop 2017 weer super geslaagd

EMMEN - Aan de Grote Rietplas in Emmen vond zaterdag de 16e editie van Retropop plaats. Met 17.500 bezoekers was het festival ook nu weer uitverkocht.

Er waren opnieuw drie podia. De line Up op alle drie de podia was er eentje om te smullen. Op de Nederpopstage stonden achtereenvolgend Lois Lane, Pater Moeskroen, Danny Vera, Pé en Rinus en Di-rect.

Op de Futurestage stonden Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Vant, De Rooie Jager en Lucas Hamming op het podium. Chris Norman beet op De Mainstage, het inmense grote hoofdpodium het spits af en bracht o.a. zijn grootste hit 'Living next door to Alice'. brengen.

Daarna besteeg Fischer-Z de Mainstage en daarna volgden Doe Maar, de rockband The Pretenders met frontvrouw Chrissie Hynde en afsluitend stond Rodger Hodgson op het podium. De vroegere zanger van Supertramp gaf aan graag terug zijn in Emmen. De Britse muzikant bracht bekende Supertramp-songs als 'School' en 'Take The Long Way Home'. En daarmee kwam een einde aan opnieuw een zeer geslaagde editie van Retropop. Even sloeg de schrik om het hart bij de festival bezoekers toen tijdens het optreden van Di-rect plotseling een helicopter een soort duikvlucht maakte boven het festival terrein. Een daad die niet echt op prijs werd gesteld en de piloot werd later op de avond door de politie staande gehouden. Met een knetterend vuurwerk werd Retropop 2017 in stijl afgesloten.






Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda