Jannes, Bouke en Sieneke naar Barger-Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Op zaterdag 24 juni zullen zowel Jannes, Bouke als Sieneke optreden tijdens de Holland Party in de grote feesttent nabij het sportpark van SVBO. Het programma wordt door John en DJ Roy aangevuld. Het belooft, net als andere jaren, weer een geweldig feest te worden.

Kaarten kosten in de voorverkoop slechts € 7,50 en aan de kassa € 12,50. Kaarten kunnen online verkregen worden via https://www.eventics.nl/event/holland-party.

Bouke, die misschien wel de beste zangstem van Nederland bezit, zal naast zijn Nederlandse hits ook enkele Engelse hits aan u presenteren. De zanger uit Emmen zal dan ook het onderste uit de kan halen om de feesttent te doen imponeren. Sieneke, enkele jaren terug nog actief op het Songfestival, zal met haar heerlijke meezingers de feesttent in slingeren. Uiteraard mag haar Songfestivalnummer 'Ik ben verliefd' (Sha-La-Lie) niet ontbreken. Jannes, die op 7 oktober zijn 15-jarig bestaan als zanger viert in het Gelredome, behoeft natuurlijk geen introductie. De Koning der Piraten zal zijn hits weer ten gehore brengen en de feesttent zal weer op ontploffen staan.

Het feest wordt georganiseerd door de Stichting Jeugdvoetbal SVBO. Zij organiseren jaarlijks het SVBO Voetbalfeest (voorheen SVBO AB-Toernooi) en mogen het festijn voor de 5e keer in goede banen leiden. Het unieke van dit feest is dat jong en oud op een geweldige manier samen feest vieren. Uiteraard is dan ook iedereen welkom om deze Holland Party bij te wonen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda