24e Full Colour Festival weer kleurrijk

EMMEN - Het 24e multiculturele Full Colour Festival heeft zondag weer duizenden mensen naar het centrum van Emmen getrokken.

Dilana Smith met begeleiding van o.a. gitaarvirtuoos Jeff Zwart was de hoofdact en gaf op het Raadhuisplein een speciaal samengesteld optreden. Ook Big Band Emmen, de Los Bomberos (salsa), The Roosterz (reggae), het Streetparade Orkest (Schots Piper Corps) uit Groningen, de Molukse band Bersama en Jacob Nathan Dillen, maakten veel indruk. Op het Marktplein draaide dj Rinaldo Latijns-Amerikaanse muziek onder de koepel. De kleurige Full Colour markt bestond weer uit tientallen kramen van ideële organisaties op het gebied van mensenrechten, internationale solidariteit, milieu en duurzaamheid. Ook werden er allerlei hand gemaakte artikelen verkocht uit Afrika, Azië en Latijns Amerika. Daarnaast was er ook weer een foodmarkt met eettentjes met exotisch maaltijden en hapjes uit de diverse continenten.

Ook werden er vooral voor de jeugd verschillende workshops gehouden. Beetje jammer was het volgens veel terrasbezoekers dat het grote plein in het centrum niet in het geheel was meegenomen. Burgemeester Eric van Oosterhout had de eer om het Full Colour festival te openen. Als een ervaren discjocky kondigde hij op het grote podium op het raadhuisplein als eerste de Big Band Emmen aan.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda