Optreden en signeersessie van Maico

EMMEN - Tijdens de Vlindermarkt van dinsdag 25 juli aanstaande zal zanger Maico een optreden en signeersessie verzorgen. Liefhebbers en fans van het Nederlandse lied zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom.

De jeugd van deze in 1995 in Enschede geboren zanger stond al vanaf begin af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek. Zijn carriére begon tijdens het carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangprestatie en goede stageperformance.

Een in 2010 gewonnen talentenjacht versnelde de muzikale toekomst en inmiddels heeft Maico zes eigen singles uitgebracht, waaronder in 2016 het nummer uit! 'Liefde is een virus', 'Zoveel Moois', 'Jij' , 'Zij houdt nog steeds van hem ' Morgen' en' Jij Bent mijn nummer 1' zijn eigen nummers van Maico en worden veel gedraaid op de Nederlandse en Belgische zenders. Maico treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling.

Dus kom op 25 juli naar het Noorderplein in Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda