Eemslander Shanty’s in aktie tijdens Drents Rijwiel4Daagse in Emmen

KLAZIENAVEEN -


De belangstelling voor een shantykoor bleek groot te zijn en werd een koor dat op veel festivals een graag geziene koor. Het koor staat nu onder leiding van dirigent Andre de Jong en heeft een stel goede muzikanten die naast de wekelijkse repetities ook regelmatig ergens een optreden verzorgen.

Onder leiding van Andre de Jong zingt het koor vaak ook meerstemmig met 1e tenoren, 2e tenoren, baritons en bassen. Het koor beschikt over een eigen groep muzikanten bestaande uit een gitarist, een basgitarist, een drummer en 2 accordeonisten. Het treedt graag op bij allerlei festiviteiten en festivals zoals bij het Seasong en Shanty festival in Emmen, de Fiets4Daagse Emmen en Kunst in de Kas in het Gelderse Brummen en in Haselunne en Geeste.

Kortom de Eemslander Shanty’s is nu een koor van enthousiaste zangers en muzikanten. Mocht U eens een keer mee willen zingen dan kan dat. De Eemslander Shanty’s oefenen elke maandagavond vanaf 19.30 uur in buurtgebouw Ons Belang in Klazienaveen en u kunt gewoon binnen stappen. (foto Henk van Wieren).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda