Laatste Schoone Dweil 2017 een groot feest

SCHOONEBEEK – Afgelopen zaterdag organiseerde dweilorkest De Ölietappers voor de laatste keer het Dweilorkesten festival “De Schoone Dweil” in het centrum van Schoonebeek. Helaas, na 27 fantastische jaren is er een eind gekomen aan het bestaan van dweilorkest “De Ölietappers” uit Schoonebeek dat door middel van spontaniteit gekoppeld aan gezelligheid en muzikaliteit, een veel gevraagd orkest was op personeelsfeest, schaatsfestijn, braderie of voetbalwedstrijd.


Dit orkest heeft met haar activiteiten al op verschillende nationale en internationale festiviteiten succes behaald. Tijdens de laatste “De Schoone Dweil” zorgden zes orkesten samen met de Ölietappers voor een groot muziekfestijn op drie podias in het centrum van Schoonebeek.

Le Bombardon uit Zwolle, Flater Pretband uit Ommen,Tapwacht 90 uit De Lutte, Wie bint d’r ut uit Kampen, De Wodkapel uit Marum en Pardoes uit Zwolle zorgden aan het eind van de middag samen met De Ölietappers voor een onvergetelijke finale op het plein.
De Ölietappers, bedankten met dit festival de trouwe sponsoren voor hun steun en de bevolking van Schoonebeek voor hun betrokkenheid. (Zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda