Geslaagde lustrum editie Blues Aan De Runde!!

EMMER-COMPASCUUM - Het spits van het programma werd afgebeten door Jansen & de Vries uit Amsterdam. Jansen & de Vries is een elektrisch/semi-akoestisch roots duo, waarvan de stijl geworteld is in de muziek afkomstig uit het Memphis en Chicago van de jaren â


Als tweede band stond dit jaar B.J. Hegen Blues Band op het podium. Deze Drentsche Blues band wist met hun authentieke gepolijste Chicago Blues gelijk het enthousiaste publiek te raken vanaf het eerste nummer. Onder de bezielende leiding van frontman en Blues Icoon B.J hegen was dit een ware voltreffer. B.J. Hegen werd zelf nog luidkeels toegezongen door alle aanwezigen ter ere van zijn 75 jarige verjaardag!!

Blues aan de Runde werd afgesloten door de Zed Mitchell Band uit Essen (Duitsland). Zij speelden gevoelige bluesrock ballads, jazzy tunes tot stevige bluesrock stukken onder de bezielende leiding van de virtuoos gitaarspelende en zanger Zlatko Manojlovic alias Zed Mitchell.

Al met al een prachtige editie en de organisatie kijkt alweer reikhalzend uit naar volgend jaar voor de 6E editie van Blues aan De Runde op de derde zaterdag in September 2018.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda