4e Editie van Tollyfest bij Dorpshuis De Foxel

EMMER COMPASCUUM - Zaterdag 21 oktober wordt alweer voor de 4 keer het benefietrock festival Tollyfest georganiseerd in dorpshuis de Foxel te Emmer-Compascuum. Tollyfest , vernoemd naar de helaas veel te jong overleden rock icoon Martin Thole, is een benefietrock festival dat ieder jaar geld inzameld voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting Bite Back. https://www.facebook.com/stichtingbiteback/


De Bands die dit jaar zullen optreden zijn, Rieder (rock covers) ,Disagreement (V8 rock) en de hoofdact is The Wounded (atmospheric gothic rock). The wounded heeft onlangs na jaren van stilte een fantastische nieuwe plaat uitgebracht, Sunset, die zowel in binnenland als buitenland zeer goed ontvangen is. Speciaal voor Tollyfest zal de band een speciale set spelen, waarin ook plaats is voor oude nummers die al enige tijd niet meer op de setlist voorkomen.

Kaarten kosten in de v.v.k 7,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Marskramer in Emmer-Compascuum, via de reserveringslijn 06-48521714 (Martin Trip) of via de webshop van The Wounded ( www.the-wounded.nl). Aan de avondkassa bij dorphuis De Foxel, Foxel 14, 7881 PH te Emmercompascuum kosten de kaarten 9 euro per stuk.

https://www.facebook.com/events/1866466686938146/

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda