Knal'm er in wint TheGerth Eindejaarstoernooi 2017

KLAZIENAVEEN - Volleybal vereniging Hake Tjoba organiseerde 27,28 en 29 december 2017 het 41e TheoGerth eindejaar toernooi voor families, straten en bedrijven uit de omgeving van Klazienaveen. Verdeelt over 11 poules probeerden 50 teams zich te plaatsen voor de finalerondes op de vrijdagavond.

Naast terug kerende teams van afgelopen jaren mocht de organisatie toch ook weer een paar nieuwe teams verwelkomen. Met als leukste opsteker team “fam. Schoonbeek”. Door late afmeldingen waren een aantal poules niet volledig gevuld, met als gevolg een aantal gaten in de programmering. Het toernooi is voor sommige teams een ware prestigeslag aan het worden, extra spelers worden opgeroepen om het team bij te staan tijdens de finale avond. Her en der worden de volleybal regels aan de laars gelapt om zich te plaatsen voor de laatste avond.

Op de vrijdag avond is er door de 24 teams gestreden om de Annie ten Velde wisselbokaal. Deze bokaal werd uiteindelijk gewonnen door team “Knal’m erin” na een zinderende finalewedstrijd tegen team Steenbok.

Voorafgaand aan de finalewedstrijd heeft de organisatie een donatie gedaan aan de Mytylschool uit Emmen. Deze school houd een inzameling ten behoeve van de aanschaf aangepast vervoermiddel voor de gehandicapte kinderen
De teams tot en met de achtste plaats zijn gefeliciteerd door onze burgemeester Eric van Oosterhout, die speciaal voor de uitreiking van de bekers aanwezig was in de sporthal.

TheoGerth eindejaars volleybal toernooi 2017
1. Knal 'm er in
2. Steenbok
3. fam. Freundies
4. ver. AVVK
5. fam. MAP
6. de Pietertjes
7. Janails

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda