Het Esdal Schoolorkest

EMMEN - Het schoolorkest met dit jaar een bezetting van 18 leerlingen, repeteert elke woensdagmiddag van 16.00-17.00 onder leiding van Erik vd Weerd in de mediatheek van de locatie Oosterstraat. De muziek die het schoolorkest speelt varieert van de Beatles tot aan een Disney medley. De instrumenten in het schoolorkest variëren net zoals de muziek, zo hebben we fluiten, saxen, violen, (bas)gitaren, trompet, piano, slagwerk en zelfs een fagot.


Naast repeteren geeft het schoolorkest ook regelmatig optredens. Zo hebben we dit jaar in de Paasbergen gespeeld, en hebben we voor Kerst een mooi optreden gegeven met de kinderen van OBS het Eenspan. Eén keer in het jaar maakt het schoolorkest een buitenlandse reis, dit jaar naar Hagen. In die reis ontdekken we de stad, geven we optredens, repeteren we veel en natuurlijk hebben we dan veel plezier. Aan het eind van het jaar nemen we afscheid van de leden die dat jaar examen hebben gedaan. We hopen in het volgend schooljaar weer nieuwe leden te begroeten. Iedereen die een instrument bespeelt is van harte welkom!

Aansluitend een berichtje van de reünie commissie van het Edsal Schoolorkest:
Inmiddels zijn we al weer een aantal weken verder en zijn we druk bezig met de laatste details voor de reünie. We zijn van plan om ook onze instrumenten op deze dag te gaan gebruiken, want een dagje schoolorkest kan natuurlijk niet zonder repetitie. De stukken zullen niet te lastig zijn, zodat iedereen kan meespelen. Welke stukken dit zijn wordt later nog bekend gemaakt.

We hebben tot nu toe ongeveer 20 aanmeldingen gekregen voor de reünie. We hopen natuurlijk dat dit er nog meer worden. Neem weer contact op met je vrienden van toen, dring nog een keertje aan om ook te komen op 30 juni, want het is natuurlijk het leukst als we met zo veel mogelijk zijn! En daarnaast is het natuurlijk ook leuk om oude gezichten weer te zien. De deadline voor het aanmelden is 8 juni. Voor aanmelden en/of info kunt u mailen naar esoreunie@gmail.com

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda