Festival is ook een muzikaal feest

DWINGELOO - Weergaloze gedichten van Jean Pierre Rawie zoals nooit tevoren. Chris Bernhart speelt met saxofonist Jan Gerritsen een preview van de voorstelling Spetterende Letteren. Samen denderen ze door het literaire landschap. Meindert Talma geeft een audiovisuele voorstelling. Daarin wordt het publiek meegezogen in een gezongen en verteld (film-)verhaal over de eerste, vormende doorbraakjaren van een enigszins afwijkende noordelijke outsidermuzikant en -schrijver.


Op het gratis toegankelijk festivaltterrein wordt door De FUNFARE geblazen, getokkeld en getrommeld dat het een lieve lust is. En zangeres Evelien Storm en pianist Tony Hoyting zorgen voor een vrolijke mix van uptempo jazz, pop en Braziliaanse liedjes. Het literatuur- en muziekfestival wordt afgesloten met een optreden van Want2Swing Bigband; lekker om naar te luisteren, heerlijk om naar te kijken en perfect om op te bewegen.

Zie voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop: www.zomerzinnen.nl Zomerzinnen wordt georganiseerd door Stichting Zomerzinnen. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Drenthe, Gemeente Westerveld, Nimus translations, Van der Velde Boeken en Wiechers Wonen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda