Jannes, Ancora en Bouke naar Barger-Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Op 22, 23 en 24 juni zal het SVBO Voetbalfeest voor de zesde keer plaatsvinden. Het meerdaags toernooi, met bijbehorende feestavonden, is uitgegroeid tot een heus evenement. Maar liefst 25 teams uit het hele land zullen in dit weekend het toernooi afwerken. Op vrijdag 22 en 23 juni staan er weer twee gigantische feestavonden op het programma. De feestavonden zijn voor iedereen toegankelijk.


Op vrijdag zal DJ Roy de muzikale omlijsting verzorgen. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Zaterdag staat de Holland Party op het programma. Jannes, Bouke, Ancora, John en DJ Roy zullen er weer een knalavond van maken. De Koning der Piraten zong vorig jaar zelfs het Gelredome vol. Net als de voorgaande drie jaren, slaat hij ook dit keer Barger-Oosterveld niet over. Van ‘Zweven op de wind’ tot aan ‘Ga maar weg’, Jannes zal de handjes weer hoog in de lucht krijgen.

De driemansformatie Ancora scoorde de laatste tijd behoorlijke hits. Met hun ferme, krachtige zeemansliederen zetten ze elke feesttent op z’n kop. Ze omschrijven het genre als moderne pop met shantymuziek. Bouke is in de regio Emmen natuurlijk heel erg bekend. Eerder scoorde hij hits met Nederlandstalige nummers als ‘Kus me’, ‘Verlangen naar jou’ en ‘Ik wil je’. John is een echte jongen uit de regio en zal in het begin van de avond de stemming er in brengen met heerlijke meezingers van bekende artiesten. DJ Roy zal tussen de nummers door het dak van de tent draaien. Met meer dan 15 jaar ervaring is hij nog steeds 1 van de meest geboekte dj's van Nederland.

Kaarten kunnen gekocht worden via https://www.eventics.nl/event/holland-party-2018. In de voorverkoop kosten ze € 7,50. Aan de kassa € 12,50. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Wees er snel bij!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda