Zondag 2 september is er weer een tuinconcert bij L’aurarts in de tuin.

EMMER COMPASCUUM - De tuin is nog mooier geworden om een mooi concert te faciliteren. Om 15 uur begint het akoestische tuinconcert met J.B. Meijers en Isa Zwart. Uniek akoestisch optreden van gitaar virtuoos J.B. Meijers en Drents liedjes festival winnares Isa Zwart.

J.B.Meijers is singer songwriter en speelt verschillende muziekinstrumenten. Hij is bekend van de Common Linnets en speelde gitaar en schreef nummers voor artiesten als De Dijk, Acda en de Munnik, Peter Maffay, Bløf, Frank Boeijen.

Isa Zwart is singer songwriter en is het liefste de hele dag bezig met muziek. Het liefst ben ik de hele dag bezig met haar passie: Muziek. Ze schrijft zelf nummers maar zingt ook graag covers, maar dan wel op haar manier. In mei 2017 heeft ze een uitstapje naar het Drents gemaakt door mee te doen aan het Drents Liedtiesfestival. Dat was heel succesvol want ze won! Ze zingt in het Drents en in het Engels.

Zondag 2 september zullen J.B. Meijers en Isa Zwart afwisselend hun nummers ten gehore laten brengen in de tuin van L'aurarts. De tuin is open op 14:30 uur, het concert start om 15:00. De entree is 15 euro inclusief drankjes zoals koffie en wat fris.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda