Ouderen Songfestival 2018

AMSTERDAM - De eerste vier voorrondes zijn volbracht. De 27e editie van het Ouderen Songfestival is in volle gang. De eerste vier voorrondes zijn geweest. In het Leo Polakhuis, De Roode Bioscoop en het Evean Twiskehuis in Amsterdam en in Het Mennistenerf te Zaandam hebben de eerste circa 60 kandidaten het beste van zichzelf gegeven.

Op www.ouderensongfestival.nl is te zien wie van hen de halve finale heeft bereikt. Het overzicht van alle voorrondes vindt u verderop in deze nieuwsbrief. De voorrondes zijn publiekelijk en gratis toegankelijk. Partners, kinderen, vrienden, familieleden en overige fans zijn van harte welkom! Ook de finales zijn openbaar, maar daar wordt een toegangsprijs voor gerekend. Tickets kunnen besteld worden bij de desbetreffende theaters.

De halve finales vallen op zondag 4 november 14.00 uur in Aan de Slinger Houten en op zondag 11 november 14.00 uur in Posthuis Theater Heerenveen. De Grande Finale is op zaterdag 8 december 14.00 in het DeLaMar Theater Amsterdam.

Heeft u zich als kandidaat opgegeven, maar nog niets vernomen? Neem direct contact met ons op. Bel 020 - 622 01 83 of klik hier.

Heeft u zich niet ingeschreven, maar had u wel graag meegedaan? Zo lang er voorrondes zijn, kunt u zich hier aanmelden. Houd er wel rekening mee dat het aantal beschikbare plaatsen inmiddels beperkt is.

Behoefte aan wat oefening en tips voor- of achteraf? Dan zijn de workshops Zangtechniek en Presenteren voor publiek misschien wel wat voor u. Deze worden georganiseerd door VRIJDAG Groningen op zaterdag 29 september a.s. Geschikt voor iedereen, zelfs als u geen kandidaat van het Ouderen Songfestival bent. Hieronder meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda