American Aquarium eredivisie altcountry

AMEN - Ze waren in 2014 al eens in De Amer en op maandag 22 oktober zijn ze er weer. Sinds die tijd is er veel gebeurd met American Aquarium. Gelukkig waren het positieve ontwikkelingen, zoals het succes van het album Wolves, dat in 2017 werd geboren.


Het betekende de doorbraak voor American Aquarium en daar was de band hard aan toe. In juni van dit jaar verscheen het nieuwe album Things Change.

Muziek en teksten zijn ook deze keer van de hand van BJ Barham. De frontman is echter de enige die is overgebleven van de ‘oude’ band, want het recente album werd gerealiseerd met nieuwe muzikanten. Die zijn ook met hem op tournee. Op Things Change laat Barham zich weer kennen als componist en tekstschrijver van formaat.

Ballads en uptemponummers wisselen elkaar af en diepere gevoelens en ervaringen worden bezongen. Met de mix van Indie, country en rock ‘n roll kan American Aquarium gerekend worden tot de eredivisie van de altcountry.

Naast BJ Barham (zang, gitaar) bestaat de band uit Shane Boeker (sologitaar), Joey Bybee (drums), Ben Hussey (bas) en Adam Kurtz (pedalsteelgitaar, gitaar).

Reserveren via: 06 8322 5680 of reserveren@cafedeamer.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda