Prachtige liedjes van David Luning

AMMEN - De Amer heeft op zondagmiddag 21 oktober met David Luning een begaafde singer-songwriter in huis. Zijn liedjes kun je vinden op de juichend ontvangen albums Just Drop By en Restless, maar zijn muziek wordt ook gebruikt in films en tv-series.


David Luning studeerde muziek in Boston toen hij het werk van John Prine hoorde. Hij was daarvan zo onder de indruk dat hij een rigoureus besluit nam. De studie werd onderbroken en vanaf dat moment stortte hij zich vol overgave op het schrijven van zijn eigen muziek en teksten.

David Luning weet steeds weer te verrassen met veel variatie in muzikale sferen en prachtige nummers. Toch blijft zijn stijl herkenbaar met ritmisch sterke muziek, soms rustig akoestisch, dan weer stevig elektrisch. Zijn pakkende teksten gaan over de mensen, waarmee hij opgroeide of die hij later ‘onderweg’ tegenkwam.

Hij brengt ze met een lenige stem die een prettig rauw randje heeft en hij neemt vaak een aantal klasse-muzikanten mee om hem te ondersteunen: Ben Dubin (bas en bluesharp), Linden Reed (drums) en Dave Sampson (gitaar en mandoline).

Reserveren via: 06 8322 5680 of reserveren@cafedeamer.nlReacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda