Muziek en schnitzels in Rue de la Gare

EMMEN - Justuzz is een eigentijdse band met muzikale roots in het verleden. De band treedt regelmatig op in feesttenten, cafés, disco's en op bedrijfsfeesten. Rue de la Gare presenteert in samenwerking met De Vlaamse Hap op zaterdag 8 december een optreden van Justuzz.


Justuzz bestaat uit drie muzikanten die hun reputatie al lang hebben verdiend: Rick Oving, Douwe Sterkenburgh en Dick Joustra. Het trio covert onder andere hits uit de jaren '60, '70 en '80. Daarbij wordt Nederlandstalige muziek, rock & roll, soul, blues en recente hits niet geschuwd.

De samenwerking tussen Rue de la Gare en de Vlaamse Hap is aanleiding om speciaal voor deze avond de Justuzzz Schnitzel met Vlaamse frites en Belgische sauzen van de Vlaamse Hap op de menukaart te zetten. Rue de la Gare en de Vlaamse Hap in Emmen blazen daarmee ook dit jaar het woord GUNNEN nieuw leven in.

Elkaar gunnen waar de gast van kan genieten. De Justuzz Schnitzel wordt vanaf 17.00 uur geserveerd. et optreden van Justuzz op Sinterklaasavond begint om 23.00 uur. De toegang is gratis. Meer info op www.ruedelagare.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda