Dom Pipkin Smokin’ Boogie pianoshow in Rue de la Gare

EMMEN - Een van Europa's meest authentieke en energieke blues- en jazzpianisten, Dom Pipkin, brengt zijn veelgeprezen eenmansshow exclusief in Rue de la Gare in Emmen. Dit eenmalige optreden is op zondag 20 januari in het kader van Jazz op de Zondagmiddag.


De bluespianist, die wordt gezien als een van de allerbeste in Europa, neemt de bezoekers mee in een achtbaanrit door de rijke wereld van New Orleans waarin Mardi Gras, bordelen en barrelhouses, liefde, seks en tragedie een hoofdrol spelen. Een Engelse criticus schreef: “When Dom plays the piano magic happens!”

Dom Pipkin deelde de podia met internationale iconen als Allen Toussaint, Dr John en Screamin 'Jay Hawkins. Ook nam hij platen op en toerde met Paul Weller, Paloma Faith, Ray Davis (The Kinks), Morcheeba, David Byrne (Talking Heads), Guy Barker, Ella Eyre, John Newman, Pee Wee Ellis en Laura Mvula. Daarnaast heeft hij tientallen radio- en tv-optredens op zijn naam staan. Het concert is tussen 16.00 en 19.00 uur. De toegang is gratis.

Foto: Bluespianist Dom Pipkin (Foto Dave Shaw).
Foto: Dom Pipkin (Foto Dave Shaw).jpg

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda