Laurence Jones terug in VanSlag

BORGER - VanSlag heeft weer een gigant uit de hoge hoed getoverd! Niemand minder dan Laurence Jones bestijgt op woensdag 17 april het podium in Borger. Het concert is uitverkocht. Jones is volgens velen het grootste bluestalent van dit moment. Op zijn zeventiende begon hij zijn eigen band en sindsdien sleept hij met zijn spetterende Fender-sound de ene na de andere prijs in de wacht. Niemand minder dan Walter Trout noemde Jones, een genie en een kruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy.


De pas 26-jarige Engelse bluesman maakt platen in een tempo alsof de duivel hem op de hielen zit. Dit jaar verscheen The Truth, zijn vijfde album in zeven jaar. Al sinds het begin van zijn carrière is het duidelijk dat er een oude ziel in de jonge Jones huist, zoveel gevoel en diepte zit er in zijn solo’s.

Hij stond in het voorprogramma van oudgedienden als Van Morrison, Buddy Guy en Robert Cray, maar met zijn stevig rockende band kan hij het inmiddels gemakkelijk zelf als hoofdact af! Daarom stond hij in 2017 en 2018 ook op de grote festivals zoals Holland International Bluesfestival 2018 in Grolloo. Het concert begint om 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda