The Stokers in Rue de la Gare

EMMEN -?? Eens in de zoveel tijd treden The Stokers op in cafe Rue de la Gare in Emmen. De band heeft een grote aanhang en elke keer als de band in het Emmer cafe optreedt is het bomvol. Ook op zondagmiddag 14 april is dat ongetwijfeld weer het geval.


The Stokers hebben een voorkeur voor nummers die iets bijzonders hebben, een herinnering oproepen aan een bepaalde tijd, of een speciale muzikale kwaliteit hebben waarmee ze zich onderscheiden van andere bands. The Stokers spelen nummers waar ze echt van houden.

Dat levert een gevarieerd repertoire op, een staalkaart van de pop- en rockmuziek: van The Band tot Talking Heads, van The Doors tot De Dijk en van J.J. Cale tot The Stereophonics. Maar ook brengen ze de meerstemmige sound van The Beach Boys en het rauwe geluid van Willy DeVille.

The Stokers zijn: Herrie Caspers, zang en gitaar; Henk van Horssen, toetsen en zang; Jan ter Stege, zang en gitaar; Antonio Caria, drums ; Cor Többen, sologitaar en Frans Többen, bas. Het extra Zondagmiddagconcert is tussen 16.00 en 19.00 uur. De toegang is gratis. (foto Hennie Heegen)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda