Festival Proms in sporthal Annen

ASSEN - Een concert van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest o.l.v. Lubertus Leutscher en een bijzonder koor. Je moet het hebben meegemaakt, we doen het tijdens het Vocaal Festiaval Annen! Zie het programma en bestel uw tickets, het aantal plaatsen is beper

Nieuwsbrief

Vocaal Festival Annen

Juni 2019

Nog enkele dagen....


Afgeronde rechthoek: Bestel hier je ticket

Festival onTour

Concerten op "buiten-locaties".
Met historische bussen worden deelnemers en bezoekers gebracht naar de bijzondere locaties waar je onder het genot van plaatselijke versnaperingen kan genieten van voortreffelijke optredens.

Een gezinsuitje inclusief vervoer op 1e Pinksterdag. Maak er gebruik van!
Je moet het hebben meegemaakt, we doen het tijdens het Vocaal Festiaval Annen!
Voor slechts €10,00 bezoek je alle concerten en maak je een fraaie rondtour door de omgeving! Kinderen tot 16 jaar gratis.

Afgeronde rechthoek: Bestel hier je ticket

onTour in Annen
Aan de grootste brink van Nederland vindt u Eetcafé de Grutter. Café de Grutter was vroeger een kruidenierswinkel. In 1988 werd de winkel omgetoverd tot een gezellige kroeg die je het gevoel van thuiskomen geeft.

onTour in Café ‘t Keerpunt
Dezewerd in 1750 gebouwd in opdracht van verlaatmeester Willem Grevijlink.
Hij verkocht in het verlaathuis al een borrel aan de wachtende schippers en hij besloot een café te bouwen om de wachtenden nog beter te kunnen gerieven. Anno nu is deze herberg bekend als café ‘t Keerpunt: een horecagelegenheid waar je nog altijd de sfeer en gemoedelijkheid van weleer vindt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda