Mega Piratenfestival Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Het megapiratenfestival in Klazienaveen is uitverkocht. De bezoekers kunnen weer volop genieten van het Nederlandstalig lied. Een keur van artiesten zullen daar in een hoog tempo aan u worden gepresenteerd door Willie Oosterhuis.

Mega Piraten Festijn Klazienaveen UITVERKOCHT

zaterdag 12 oktober 2019


Mega Piraten Festijn Klazienaveen

Festival informatie

Locatie: Klazinaveen
Tent open: 18:30 uur
Aanvang RadioNL: 18:30 uur
Aanvang Rondje Regio: 18:30 uur
Aanvang MPF: ong. 20:00 uur
Eind: ong. 01:00 uur
Minimumleeftijd: We hebben geen minimum leeftijd maar hanteren een streng alcoholbeleid.
E-tickets kwijt:

Indien u uw etickets kwijt bent geraakt neem contact op met: https://customerservice.paylogic.com/hc/nl

OV: Omdat het openbaar vervoer vaak al niet meer rijdt als het Mega Piraten Festijn is afgelopen raden wij u aan om te checken of een busreis (in combinatie met ticket) via Event Travel wellicht niet beter voor u is. Check via deze link of u met hen naar het kunt komen.
Check via deze link of u met hen naar het kunt komen.
Regel je vervoer via Eventtravel
Rookbeleid: Roken in de tent is niet toegestaan. Er lopen teams in burger rond en beveiliging zal hierop handhaven.
Route & Parkeren: Parkeren kost € 5,-- te voldoen bij ingang parking. Navigatieadres bezoekers : Curiestraat 2 7825 GC Emmen Vanaf hier kunt u de gele bebording volgen. Taxi’s: Alle richtingen, volg de A37 richting Emmen en vervolgens Klazienaveen. Neem hier afrit 6 Klazienaveen. Vanaf hier kunt u de gele bebording volgen. De taxi’s kunnen wel vanaf Klazienaveen naar het evenement toe rijden. Navigatieadres voor Taxi’s: Lavas 3 7892 AG Klazienaveen. Hier kunt u zich opstellen bij de taxistandplaats. Touringcars: Alle richtingen, volg de A37 richting Emmen en vervolgens Klazienaveen. Neem hier afrit 6 Klazienaveen. Vanaf hier kunt u de gele bebording volgen. De touringcars kunnen wel vanaf Klazienaveen naar het evenement toe rijden. Navigatieadres voor touringcars: Kruizemunt 22, 7892 AB Klazienaveen / Hier mogen de bussen zich opstellen
Muntjes: Muntjes kosten € 2,50 en zijn eventueel nu al te bestellen, je kunt ze dan ophalen bij de kluisjes met een e-ticket. Je staat dan zeker niet in de rij. Uiteraard zijn er ook volop muntenkassa’s op het terrein zelf.
Bestel munten in de voorverkoop
Food: Op alle feesten staat het befaamde en sfeervolle Snack Circus.
Bekijk onze drankenkaart
WC: Op een centraal Punt hebben we diverse WC units voor de dames en voor de heren staan alsmede een behoorlijk aantal meters plasgoot. Deze zijn gratis te gebruiken.
Kluisjes: Op het terrein (vaak bij de ingang) hebben we een behoorlijk aantal kluisjes waar u uw jas in kunt bewaren. U betaalt € 11,-- en krijgt bij inlevering van uw sleutel ook weer € 5,-- retour. Er passen 2 tot 3 jassen in 1 kluisje.
Wilt u 100% zeker zijn dat u een kluisje heeft zorg dan dat u bijtijds aanwezig bent.
Preventie gehoorschade: Bij de EHBO is gehoorbescherming te koop voor € 2,--.
Selfiesticks: Kort en krachtig. Selfiesticks zijn niet toegestaan. We zullen ze ook niet voor u bewaren.
Camera's: Professionele foto apparatuur is niet toegestaan mits u een schriftelijke verklaring van de organisatie heeft.
Huisregels: Bekijk hier het huisreglement


Mega Piraten Festijn Klazienaveen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda