Humoristisch poëtisch muziekconcert met ‘De Andersons’ in Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Made in Sweden - De Andersons - Nederlandse lied- en levenskunst met een vleugje Zweden. De Andersons veroverden voorgaande seizoenen menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en hun onbedwingbare enthousiasme. Zij zijn druk bezig met het maken van een nieuwe voorstelling waarmee ze het nieuwe seizoen 2020-21 weer door het land toeren.


Bijzonder muziek- theaterconcert van ‘de Andersons’ op zondagmiddag 29 maart. Maar …….daaraan voorafgaand geven ze try-outs op bijzondere locaties. Met hartstocht en humor geven ze concerten waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. De Andersons zijn eropuit om harten te veroveren en luisteraars met nieuwe dromen naar huis te sturen.

"Verwondering is het begin van alle wijsheid", dat wist Aristoteles al en dat zijn De Andersons niet vergeten. Meer informatie op: www.deandersons.nl

Het concert begint om 14.00 uur aan de Dommersweg 32 in Nieuw Amsterdam. Stoelen reserveren bij Herman Hemmen. Email: hhfhemmen@hotmail.com of 06. 44186Een concert om niet te missen!



Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda