Burgemeester Eric van Oosterhout ontvangt nieuwe CD “Coming Home” van Justin Ripassa

EMMEN – Afgelopen vrijdag werd op alle diensten en platforms de nieuwe CD “Coming Home” van de Emmer zanger Justin Ripassa gereleased. Een dag eerder overhandigde Justin Ripassa samen met producer Jeff Zwart, het eerste exemplaar hiervan aan Emmens eerste burger Eric van Oosterhout. De overhandiging vond plaats volgens de huidige regels in verband met het Corona virus op het Emmer gemeentehuis nadat de burgemeester eerst de bijbehorende clip werd getoond.

Het is na “Another Friend” en “Passing By” alweer de derde CD van de talentvolle Emmen zanger. Het mooie aan deze single is dat ToCo International Publishing het wereldwijd zal uitbrengen nadat ook al de singel Passing By door hen met videoclip op MTV Azië is uitgezonden. Omdat de singel “Coming Home” in Hilversum maar ook in Wales al goed is ontvangen zijn de verwachtingen op succes zeer hoog.

De lokale omroep ZO34 bombardeerde de CD al tot weekschijf. Op de foto toont burgemeester van Oosterhout de nieuwe CD met op gepaste afstand Justin Ripassa en rechts Jeff Zwart.

(foto's Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda