Afscheidsconcerten Egbert Meijers in Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Het gaat er dan toch van komen! Egbert Meijers gaat zijn afscheidsconcerten geven in Nieuw Amsterdam. Zoals eerder aangegeven gaan we dat doen met een tweetal concerten in de tuin, met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen i.v.m. corona. Zie bijgevoegd protocol.

Egbert Meijers: Americana en Blues met een vleugje Drents.

Zijn Drents- en Engelstalig repertoire bracht Egbert (Grolloo 1948) in zijn carrière sinds de jaren ‘70 op veel (inter)nationale radio- en tv-zenders, fe stivals en theaterpodia.

Zijn vriendschap met de Amerikaanse muzikant Mickey Newbury († 2002) zorgde voor optredens in Tennessee, Florida, Alabama en Texas. Hij bracht ook vier Drentstalige cd’s uit.

Egbert gaat zijn muziek carrière beëindigen en geeft zijn afscheidsoptreden in Nieuw Amsterdam.

Reservering • mail naar hhfhemmen@hotmail.com of telefonisch op 06 441 864 92 Entree • €15,00 Drankje en hapje • vrijwillige bijdrage.

Ik nodig jullie daarom uit om te komen genieten van het prachtig tuinconcert met Egbert Meijers op zondag 20 september om 11.30 of 14.30 uur. Meer info op bijgevoegde flyer.

Zou je bij opgave van het aantal stoelen en tijdstip ook je (mobiel) telefoonnummer willen doorgeven i.v.m. de RIVM maatregelen?

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda