Staande ovatie voor singer-songwriter Justin Ripassa

EMMEN - Afgelopen zaterdag was er in De Grote Kerk in Emmen aan het eind van het optreden een staande ovatie voor de Emmer singer-songwriter Justin Ripassa, zangeres Sara Johanna uit het Brabantse Esch en Joel Berends uit Nieuw Dordrecht.


Vanaf het begin met Sara achter de piano tot aan het laatste zeer bekende nummers als “Op Fietse” en “We’ll meet again” bezorgden de bezoekers kippenvel en sommigen zelfs een traan. Ademloos werd er geluisterd naar de eigen nummers Over You, Another Friends, Passing By en Coming Home, maar ook naar bekende nummers als o.a. photograph, This Town, Jessie en Eres Tü.


Met zijn zeer bijzondere, maar mooie stem timmert de 20-jarige Justin Ripassa hard aan de weg. De emmenaar leefde altijd al liefde voor muziek. Zijn kritische medische toestand van een paar jaar geleden was voor hem de ultieme drive om muziek te gaan maken en ook te gaan optreden. Daarmee wil hij jongeren uit eigen ervaring graag stimuleren altijd door te vechten en hun passie te blijven volgen. Een jaar geleden kwam zijn tweede single Passing By uit waarin hij tot uiting brengt over de onrust in je lichaam als je op zoek bent naar een “beter plek”.

Tijdens het concert werd Justin zaterdagavond ondersteund door zangeres Sara die ook als single aan de mooie carriere werkt, en de zang en prachtige gitaar begeleiding van Joël Berends. Dit trio blijft ook na zaterdag bestaan onder de naam Justin Ripassa en de verwachting is dat wij, regionaal, maar ook nationaal en internationaal tot in Mexico, Los Angeles en Azië, nog veel van hen zullen horen. (ZIE OOK HET FOTOBOEK OP DEZE SITE)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda