Straatmuzikant David Owens uit Ierland in Rue de la Gare

EMMEN - Straatmuzikant David Owens uit Ierland doet Emmen aan. Hij treedt op zaterdag 10 december op in cafe Rue de la Gare in Emmen. Owens wordt begeleid Hollywood Horse Shit. Gitarist en pianist David Owens is een van de meest prominente straatmuzikanten in Europa. Hij speelde in bijna alle steden in Europa. Hij is geboren in Schotland en groeide op in Ierland. Na zijn studie wiskunde werkte Owens als software-ingenieur, maar al snel liet hij alles achter zich om zijn droom te volgen.


(foto: David Owens (Eigen foto).

Zijn allereerste album, Honey Moon, nam hij op in de logeerkamer bij zijn ouders. Dat album verkocht goed en hij kon al snel van de muziek leven. Pasgeleden bracht David Owens met de ballad Ghost een nieuwe single uit.

Hollywood Horse Shit
Hollywood Horse Shit ontstond spontaan 30 jaar geleden tijdens een oudejaarsfeestje van een muziekhuis. Alex Vissering, Johnny Vissering, Wim van der Glas en Jan de Vrieze werden gevraagd om enkele akoestische nummers te spelen. Hollywood Horse Shit was geboren. Het repertoire bestaat uit muziek uit de jaren zeventig. Daarnaast spelen ze blues, rock ’n’ roll, Ierse folk, country en evergreens, afgewisseld met muziek van The Eagles en U2. Het concert begint om 23.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda