Erwin Java en Sean Webster als duo een concert in Cultureel Café De Amer

AMEN - Op zondag 16 april geven Erwin Java en Sean Webster als duo een concert in Cultureel Cafe De Amer in Amen. Sean Webster, de gitarist/zanger uit het Engelse Sheffield wiens rauwe karakteristieke stem uitstekend samengaat met zijn gitaarspel dat te omschrijven is als melodieus en bluesy. Zijn loopbaan heeft hem over de hele wereld gebracht, grote en kleine zalen in het Verenigd Koninkrijk en de VS, TV- en radio-optredens op diverse grote stations in beide landen. Het is geen verrassing dat hij ook in Nederland absoluut geen onbekende is.


Erwin Java is op de elektrische gitaar een virtuoos zonder weerga met een schier eindeloze staat van dienst; van White Honey in de jaren zeventig van de vorige eeuw tot KOTW in de jaren tien, gevolgd door diverse succesvolle projecten daarna.

Deze twee grootheden komen weer met elkaar naar Amen. En toch geven zij een concert op een manier die we nog niet kennen op het Amerpodium: als duo en (semi-)akoestisch. Fan van blues? Dan wil je dit niet missen. Heb je achter het net gevist voor het middagconcert, dan is dit je kans want voor de avond zijn er nog stoelen beschikbaar.

Een concert in Cultureel Café De Amer is bij te wonen door te reserveren via www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren .

Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 25,00 incl. twee consumpties

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda