Verteller Stan Fritschy en violist Gerbrand Dijkstra in de Huiskamer

NIEUW AMSTERDAM - Wat was het genieten afgelopen zondag met de twee, uitverkochte muziektheaterconcerten van kleinkunstenaars Tim Hammer en Mirthe Dokter. Geweldig hoe deze jonge enthousiaste en veelzijdige kunstenaars- muziek- en theatermakers uit Brussel ons meenamen in hun veelzijdig aanbod.


Toen ze maandag, na een nachtje logeren weer huiswaarts gingen lieten zij nogmaals weten hoe fantastisch zij het vonden om hier te mogen spelen en hoe ook zij hebben genoten van het enthousiaste publiek. Deze energie gaf hen ook vleugels. Ze zouden wel elk optreden zo dicht op- en met publiek willen zijn.

Na een drukke maand maart met twee weekenden huisconcerten is er nu even rust. Toch ga ik jullie alvast uitnodigen voor een speciaal optreden van verteller Stan Fritschy en violist Gerbrand Dijkstra op zondag 23 april

Op 4 en 5 mei herdenken/vieren we het einde van de oorlog en de betekenis van VRIJHEID. Hoewel vrijheid (bijna) vanzelfsprekend leek is de realiteit helaas niet zo. In dat kader heb ik de voorstelling 'De straat en het struikgewas', gebaseerd op de ervaringen van de kunstenaar Armando in de oorlog als tiener, juist in deze maand geboekt.

Daarom nodig ik jullie uit voor dit Literair-, historisch- muziektheater. Meer informatie op bijgevoegde flyer en https://allardvanlenthe.nl

Bij opgave graag vermelden naar welk optreden je voorkeur uitgaat. Het lunchconcert, met broodjes is om 12.00 uur en het middagconcert om 15.00 uur. Let op: 15.00 uur i.p.v. 15.30 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda