Jonathan Rhodes / Them Dirty Dimes Cultureel in Café De Amer,

AMEN - Op zaterdag 7 oktober om 20.00 uur geven maar liefst twee bands een concert in Cultureel Café De Amer in Amen.

Jonathan Rhodes

Jürgen Visser is de naam van deze uit Groningen afkomstige artiest. Sinds 2013 timmert deze singer-songwriter aan de weg. En met succes. Met inmiddels meerdere prijzen op zak, gaf de band Jonathan Rhodes in juli 2022 hun visitekaartje af in de tuin van De Amer. Dat smaakte wederzijds naar meer en daarom staat Jonathan Rhodes nu weer bij ons op het podium. Dit keer op de deel, waar de muziek ook uitstekend tot zijn recht zal komen.

De meest recente single kwam uit in augustus en heet ‘Blind’. Het is de tweede single van het aanstaande album genaamd ‘Live at Het Rode Hert’. Jonathan Rhodes komt met voltallige band: Jonathan (lead vocal & acoustic guitar), Daniel (electric guitar & backing vocals), Michael (bass) en Pandu (drums). Je kunt americana verwachten, met her en der een vleugje gospel.

Them Dirty Dimes

Een band die teruggrijpt op oude genres en er een eigen draai aan geeft. Vier jaar geleden zijn Gijs de Groot en Johan Stolk, samen met andere jeugdvrienden, de band begonnen. Met een gage van 40 euro en voor een handjevol publiek. Inmiddels zijn de gages en het publiek veranderd, maar is het plezier onverminderd groot. Them Dirty Dimes brengt een gevarieerd repertoire met zich mee, van old-fashioned jazz tot blues en gipsy.

Them Dirty Dimes staat er om bekend met bezieling en veel energie hun muziek ten gehore te brengen. De band zal met welgeteld zeven muzikanten en minsten zoveel instrumenten het Amerpodium goed vullen. De band krijgt lovende recensies, brengt een nieuw album uit en heeft ontzettend veel zin om naar Amen te komen.

Twee bands met verschillende achtergronden zorgen gegarandeerd voor een gevarieerd programma. Daar wilt u toch ook bij zijn?

Een concert in Cultureel Café De Amer is bij te wonen door te reserveren via www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren .

Statistics image

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda