Gemengd koor “Erica” 50 jaar

ERICA - De vader avn Hillie Kuper had een plan om een zangkoor op te richten speciaal voor de ouderen in Erica. Hij noemde het koor -L Lust en Moed - Dit was speciaal bedoeld voor de mensen van 55 jaar en ouder. Maar ineens was het idee geboren om ons koor een andere naam te geven en dat werd door een bestuurslid haar idee: - Gemengd koor Erica-. Iedereen was het daar mee eens en tot nu toe is de naam nu algemeen bekend.

De vader avn Hillie Kuper had een plan om een zangkoor op te richten speciaal voor de ouderen in Erica. Hij noemde het koor “Lust en Moed” Dit was speciaal bedoeld voor de mensen van 55 jaar en ouder. Maar ineens was het idee geboren om ons koor een andere naam te geven en dat werd door één van de bestuursleden haar idee: gemengd koor “Erica”. Iedereen was het daar mee eens en tot nu toe is de naam nu algemeen bekend.

Het jubileum wordt precies op de oprichtende datum gevierd en dat was vandaag 9 oktober 1973. Dit wordt nu feestelijk afgesloten met iets lekker bij de koffie. En natuurlijk zoeken wij nog naar nieuwe leden, die plezier in zingen hebben!

(Foto Marielle Hensums)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda