INSTORE JAN SMIT op de zaterdagmarkt Hoogeveen, bij de CDHAL Kraam

HOOGEVEEN - Zaterdag 23 Augustus a.s. tussen 14.00-15.00 uur komt Jan Smit, zijn nieuwe CD “Jij en Ik”, welke een dag eerder officieel uitkomt , promoten bij de marktkraam van de CD Hal Ruinen, deze is te vinden op de Hoofdstraat te Hoogeveen, voor de Protestantse Kerk, naast !Pet


Jan Smit, zal hier een signeersessie geven, voor de mensen die de CD hebben gekocht bij de marktkraam van de CD Hal Ruinen, waar hij vorig jaar al eens een succesvolle instore heeft gedaan op de markt in Emmen. En je kunt dan natuurlijk met hem op de foto!

In 1997, als tienjarig jongetje scoorde Jan Smit met Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen zijn eerste nummer één notering in de Nederlandse hitlijsten. Daarna volgden meer hits alsmede een succesvolle periode in Duitsland. Jan over deze tijd: “In Duitsland stond ik avond na avond in enorme hallen op te treden, zo’n beetje mijn hele puberteit lang. Ik heb er geleerd te entertainen. Mijn muzikale basis werd daar gelegd.” Vervolgens pakte Jan de draad weer op in Nederland. Sindsdien en met name vanaf 2005 bracht hij een enorme reeks hits op zijn naam alsmede een indrukwekkende stapel met goud en platina bekroonde albums. Daarnaast mocht hij diverse awards in ontvangst nemen, zoals een TMF Award, een Edison en een Gouden Harp.

Tussen zijn drukke bestaan als zanger door, begon ook de camera Jan in het vizier te krijgen. Het bleek een perfecte combinatie. Zijn met de Gouden Televizier Ring bekroonde realitysoap ‘Gewoon Jan Smit’ groeide uit tot een kijkcijferkanon, waarna hij steeds vaker gevraagd werd als presentator. In die rol zagen (en zien) we hem onder meer in programma’s als Muziekfeest op het Plein, De Beste Zangers en De Zomer Voorbij. In 2012 speelde hij zelfs de hoofdrol in de ‘gouden’ bioscoopfilm Het Bombardement.

Ondertussen heeft Jan in 2012 zijn eigen platenlabel opgericht: Vosound Records. De eerste release op dat label was zijn album Vrienden, dat met platina werd bekroond. In datzelfde jaar gaf hij vijf uitverkochte concerten in Ahoy Rotterdam. In 2013 verscheen de live-registratie van deze concerten op cd en dvd. Later dat jaar gevolgd door het album Unplugged – De Rockfield Sessies met daarop ‘uitgeklede’ versies van liedjes uit zijn rijke catalogus. Voor het eerst duikt Jan ook op in het theater.

Veertig uitverkochte shows smaken naar meer. Jan: ‘Het intieme karakter van theatershows, het directe contact met het publiek en de mogelijkheid om lekker te improviseren, maken dat het ontzettend leuk is om te doen. Dat vind ik ook zo mooi aan mijn vak: ik kan mensen op die manier blij maken, een heerlijke avond uit bezorgen. Het is een eer om dat te mogen en kunnen doen”. Augustus 2014 verschijnt zijn album Jij & Ik, voorafgegaan door de gelijknamige single. In het najaar vervolgt Jan zijn theatertour.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda