et “James Bond percussionist” Pete Lockett

EMMEN - Op zaterdag 11 oktober 2014 is er het vijfde Cajón Festival in Groothuis, te Emmen. Tijdens het avondconcert zijn er optredens van Pete Lockett, daarna Erwin Nyhoff en tot slot Dilana Smith, alles begeleid door cajón.

Speciaal voor dit festival schreef Pete Lockett het stuk “It’s not just a box”. Wil je dit stuk meespelen tijdens het concert, meld je dan aan voor een speciale 7-delige lessenserie door cajón- en workshop specialist Peter Deiman. Tijdens de lessen komen ook zaken als speeltechnieken en grooves aan bod.

Wat? Introductie cajón + instuderen “It’s not just a box”.

Voor welk niveau? Alle niveaus.

Wanneer? Dinsdagavonden 26-8; 2, 9, 16, 23 en 30-9; 7-10.

Hoe laat? Van 20.30 tot 21.30 uur.

Waar? Emmen. Locatie wordt nog bekend gemaakt.

Wat kost dat? 80 euro inclusief BTW en toegang tot avondconcert.

*huur cajón mogelijk tijdens repetities en concert voor 40 euro incl. BTW.

Hoe meld ik me aan? Bel Peter Deiman 06 15 234 852 of mail naar peterpen@ziggo.nl Doe dit voor 25 augustus.

Over Pete Lockett

Drummer/cajonero Peter Deiman is schrijver van het cursusboek Cajón in de Popmuziek en een zevendelige serie over cajón spelen voor De Slagwerkkrant. Speelde tijdens eerdere Cajón Festivals en andere gelegenheden o.a. met Syb van der Ploeg, Frédérique Spigt, Alides Hidding, Cesar Zuiderwijk en Motel Westcoast part lll. Zette de cajón in op cd’s van bijvoorbeeld Margaretha Kleine en LSB Experience. Deed en doet talloze workshops cajón voor scholieren, bedrijven en instellingen. Richtte de Cajóngroep P.D. op en speelt daar stukken mee die variëren van Flamenco tot Rock.


Poster (bron https://nl-nl.facebook.com/FreedomCajonDrums

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda