Familie Weber actief in Streamline Rock & Roll band

ERICA – Op zondag 7 september speelt Streamline Rock & Roll tijdens het feestweekend in de Peel in Erica. De band speelt o.a. nummers van Chuck Berrie, Elvis, Stones, Beatles, ZZ Top, Status Quo enz. De band is drie jaar geleden opgericht en bestaat uit Eddie Keddeman(drum), Jeroen Pynaker(gitaar), Raymond Weber(gitaar, zang), Gerda Weber(toetsen) en Koert Weber(bas en zang).

Bijzonder in deze band is dat er drie muzikanten uit één gezin komen. Vader Koert, moeder Gerda en zoon Raymond, in het dagelijkse leven tuinder in Erica. Toen Raymond (links boven) op muziek les ging hebben Koert en Gerda ook besloten om les te nemen met als doel ooit eens samen in een band te spelen.

Raymond en Jeroen zijn vrienden die elkaar van jongs af aan kennen en hebben samen in een andere band gespeeld. Koert en Gerda(zittend) hebben samen in meerdere bandjes gespeeld die wel wat langer stand hebben gehouden maar uiteindelijk ook weer uit elkaar zijn gegaan. Maar de muziek blijft toch kriebelen en daarom hebben ze met elkaar Streamline opgericht.

Toen Eddie er bij kwam als drummer was de band compleet. Inmiddels is er een mooi repertoire waarmee er een hele avond gevuld kan worden. Op zondag september zal Marcel Faasen de drums voor zijn rekening nemen in verband met de vakantie van de vaste drummer.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda