Kids for Nature activiteit en uitreiking cheque Stichting Ida Zilverschoon.

EMMEN - De Kids for Nature(Dierenbescherming,WNF en IVN) houdt op 18 april van 13.30 tot 16.00 uur de activiteit "Diereninspecteur komt op bezoek" en de dierenambulance speciaal voor kinderen zal aanwezig zijn op het terrein deze mag bekeken worden en er zal uitleg gegeven worden.

Collega's die op de gewone dieren ambulance rijden laten kinderen zien hoe zij werken en vertellen wat ze zoal meemaken "in het veld" ook mogen de kinderen zelf actief meedoen.

Omdat we er een feestelijke middag van gaan maken kunnen kinderen zich laten schminken in de loop van de middag zal de cheque die de Kids for Animals gewonnen heeft uitgereikt worden deze prijs krijgen we overhandigd van de Stichting Ida Zilverschoon(SIZ). Dit is een particuliere stichting die een organisatie uitzoekt die zich in bijzondere zin positief heeft onderscheiden op het gebied van de bescherming van dieren en/of het voorkomen en bestrijden van dierenmishandeling.

Kinderen tussen de 6 en 13 jaar zijn van harte welkom,ook als ze geen lid zijn van één van de organisaties. Deelname is gratis voor leden.Niet leden betalen 2 euro. Opgave is verplicht en kan via kidsfornature.zod@gmail.com

Locatie:
Heemtuin Looackerhof
Loo-ackers 29
Emmen

Voor nadere informatie: Hennie Wanders, tel 06 22412742

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda