Zaterdag 5 november Natuurwerkdag

EMMEN - Kom ook op zaterdag 5 november naar de Natuurwerkdag. Lekker samen aan de slag in de buitenlucht! Op meer dan 400 locaties In Nederland kun jij als vrijwilliger meehelpen om ons landschap een opknapbeurt te geven door te snoeien, te zagen, etc.

De IVN-afdeling Emmen en omstreken gaat aan de slag in het Noord-Bargerbos achter Manege de Eekwal aan de Heirweg 17 in Emmen. Tijd: van 09.30 uur– 15.30 uur Laat ons weten of jij erbij bent en nodig je vrienden en kennissen uit. Ook kinderen zijn zeer welkom op de Natuurwerkdag.

Gereedschap en handschoenen zijn aanwezig. Goed schoeisel is aanbevolen Rond 11.00 uur zorgen wij voor koffie/thee, limonade en chocolademelk. Tussen de middag zorgen we voor warme en koude dranken, soep en broodjes. Opgave en info : Dick Haverkamp, 0591-531 969 of mail: dickhaverkamp22@gmail.comof kijk op: www.natuurwerkdag.nl

Landschapsbeheer Nederland houdt de Natuurwerkdag in samenwerking met Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, De12Landschappen en Scouting Nederland en wordt ondersteund door het IVN; Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda