Het roer gaat om bij paviljoen de Woudstee

EMMEN - Vanaf 1 april krijgt de Woudstee bij het boomkroompad twee nieuwe exploitanten. Hoewel de naam niet veel veranderd, proberen Rudy Hoogland (48) en Nantko Onrust (55), samen met hun partners, het helemaal anders aan te pakken. “We kunnen onze droom gaan realiseren!”

De naam gaat van paviljoen de Woudstee, naar bospaviljoen de Woudstee. Een locatie bij het welbekende Boomkroonpad, waar natuurlijk genieten centraal staat en blijft staan. Toen Rudy en Nantko voor het eerst het natuurgebied bij de Woudstee zagen, wisten ze meteen dat ze dit wilden. “ Midden in de natuur een kleinschalige horecagelegenheid waar natuur, gastvrijheid en duurzaam ondernemen samen komen.”

Rudy en Nantko zijn geen onbekenden in het ondernemerschap. Rudy heeft samen met zijn vrouw 20 jaar lang een C1000 supermarkt gehad in Klazienaveen, terwijl Nantko met zijn vrouw 21 jaar lang een keurslagerij heeft gerund. Na ruim twintig jaar, werd het voor beiden tijd voor een nieuwe uitdaging.

Het boomkroonpad is al jaren een drukbezochte locatie in de bossen van Drouwen. Het paviljoen hoort hier ook bij, waar mensen na een lange wandeling, spelend met de kinderen of een fietstocht heerlijk iets kunnen eten of drinken. Door de nieuwe aanpak en renovatie, zal de eerste week nog het menu van de ‘oude’ Woudstee beschikbaar zijn. Vanaf acht april zullen alle nieuwe lekkernijen en lunchgerechten bereid worden. Het concept buitengewoon lekker, is bij meerdere locaties van Staatsbosbeheer al een algemeen goed. De nieuwe exploitanten beamen dit maar al te graag. “ Buitengewoon lekker is natuurlijk buitengewoon genieten, en dat is wat we de mensen willen meegeven. Kom het zelf ervaren!”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda