Open dag Openbaar Onderwijs Emmen start met uitreiking EGO-certificaat aan OBS Delftlanden

EMMEN - Alle scholen van het openbaar onderwijs in de gemeente Emmen openen woensdag 1 april hun deuren voor het publiek. Vanaf 9.00 uur kunnen ouders, opa’s en oma’s, buren en andere belangstellenden een kijkje nemen bij één of meer van de openbare basisscholen. De aftrap voor de open dag wordt verricht door wethouder Bouke Arends, die bij OBS Delftlanden te gast is en een gevelbord gaat onthullen. De school heeft namelijk iets te vieren: vanaf 1 april is deze school een officiële school voor


Ervaringsgericht Onderwijs (EGO).

Vierde open dag
Het is de vierde keer dat het Openbaar Onderwijs Emmen een open dag organiseert. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de school en de leerkrachten en leerlingen aan het werk te zien. Doel van de open dag is te laten zien hoe de school werkt. Iedere school heeft een eigen profiel. Voor iedere leerling is een passende openbare school te vinden in de gemeente Emmen.

Ervaringsgericht Onderwijs (EGO)
Vanaf 1 april is OBS Delftlanden officieel erkend als EGO-school. Dit houdt in dat betrokkenheid en welbevinden van kinderen voorop staat bij de school. Er worden veel activiteiten georganiseerd en projectgericht gewerkt. Ook werken kinderen op basis van contracten. OBS Delftlanden is de eerste EGO-school in de gemeente Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda